Kantoor Dreef bv

Kantoor Dreef bv

Advocatuur

Kantoor Dreef Advocatuur & Mediation

Ontdek onze dynamische aanpak in Apeldoorn, waar moderne advocatuur hand in hand gaat met deskundige mediation. Bij Kantoor Dreef focussen we speciaal op het MKB, en begrijpen we de noodzaak om juridische uitdagingen efficiënt en kosteneffectief aan te pakken.

Onze Filosofie: Wij streven ernaar om elk juridisch vraagstuk met een klantgerichte, persoonlijke benadering te behandelen. Onze kenmerken? Toegankelijkheid, redelijke tarieven, daadkracht en een no-nonsense aanpak. Gehuisvest in een prachtig monumentaal pand nabij Paleis het Loo, zijn we zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Expertise bij Kantoor Dreef Advocatuur & Mediation:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht/Vastgoedrecht
  • Contractenrecht/Verbintenissenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Mediation

Even voorstellen:

Christa Dreef: Begonnen in de advocatuur in 1993 en sinds 2014 het trotse gezicht van Kantoor Dreef. Christa is niet alleen een ervaren advocaat en mediator, maar ook een enthousiaste ondernemer. Met specialisaties in meerdere rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, en als gecertificeerd MfN register mediator en ADR international conflictnavigator, benadert ze elk vraagstuk met een unieke mix van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Haar aanpak is direct en resultaatgericht, met oog voor de mens achter de zaak. Christa staat bekend om haar dynamische werkwijze en haar vermogen om complexe zaken te vereenvoudigen en te sturen naar praktische oplossingen. In haar vrije tijd is zij betrokken bij Koksland.nl en DeKookworkshop.nl. Zij is daarnaast lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA), de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN), de Nederlandse Mediators vereniging (NMv), de Vereniging Mediators Overheid (VMO).

📞 Neem contact op met Christa op 055-3030000 of 06-54361439 📧 Of stuur een email naar christa@kantoordreef.nl

Ellen Brocatus: Afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2012 en sinds 2014 werkzaam bij Kantoor Dreef. Ellen heeft zich snel ontwikkeld tot een betrouwbare specialist in het arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op het huurrecht en contractenrecht. Haar analytische vermogen en ondernemende instelling maken haar een sterke advocaat die vooruitdenkt en standvastige oplossingen biedt. Ellen combineert juridische scherpzinnigheid met een begrip van de zakelijke belangen van haar cliënten, waardoor ze praktische en effectieve strategieën kan bieden. Zij is lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA).

📞 Bel Ellen op 055-3030000 of 06-81337080 📧 Mail naar ellen@kantoordreef.nl

Bij Kantoor Dreef , Advocatuur & Mediation zetten we ons in voor een cultuur van snelheid, creativiteit en voortdurende investering in onze cliënten. We kijken ernaar uit om samen met u naar de beste oplossingen te zoeken.

Wilt u met ons kennis maken? bel: 055-3030000

mediation

Mediation

Naast de traditionele advocatuur legt het Kantoor Dreef zich toe op het oplossen van conflicten door middel van mediation.
Conflicten komen vaak voort uit een gebrek aan communicatie. Als mensen stoppen met praten en luisteren, verliezen ze de mogelijkheid om samen een oplossing te vinden.

Kantoor Dreef richt zich via mediation op het oplossen van conflicten door vooruit te kijken. We focussen niet op het verleden en vastgeroeste standpunten, maar op de belangen en mogelijkheden van de toekomst.

Door de focus te leggen op wat vooruit ligt, verbreden we de horizon voor oplossingen. Ons doel is altijd het behouden of verbeteren van relaties, of het creëren van een stevige basis voor partijen om op een positieve manier uit elkaar te gaan. Mediation bij Kantoor Dreef betekent samenwerken, niet tegenover elkaar staan.

We moedigen partijen aan om creatief te zijn in het vinden van oplossingen. Ervaring leert ons dat oplossingen die samen worden bereikt, duurzamer zijn dan beslissingen die door een rechter worden opgelegd.

In de mediation worden de betrokkenen gestimuleerd om zelf hun conflict oplossen onder professionele begeleiding van de mediator. We verkennen samen de belangen, identificeren knelpunten en pijnplekken, en werken toe naar een oplossing. Of het nu gaat om arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familieproblemen of overheidskwesties, mediation kan bijna altijd een uitweg bieden, mits beide partijen openstaan voor dialoog en onderhandeling.

Christa Dreef is naast advocaat ook gecertificeerd MfN register mediator en ook ADR international conflictnavigator.

Benieuwd hoe mediation jou kan helpen? Neem contact op met Kantoor Dreef via 055-303 00 00 of 06-54 361 439.

Kantoor Dreef

Contact

Kantoor Dreef, advocatuur & mediation

Kantoor Dreef B.V.

(bezoek- en correspondentieadres van Kantoor Dreef, advocatuur en mediation)

Koningstraat 30

7315 HW  Apeldoorn

T: 055-303 00 00

M: 06-54361439 (Christa Dreef) of mail: christa@kantoordreef.nl

M: 06-81337080 (Ellen Brocatus) of mail: ellen@kantoordreef.nl

Algemeen mailadres: info@kantoordreef.nl

KvK: 60774002

BTW: NL 854054765 B01

Facebook. Twitter Linkedin

Christa Dreef en Ellen Brocatus hebben in het rechtsgebiedenregister de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht (mediation, medezeggenschap, ontslag) en Algemene praktijk (burgerlijk recht: contracten/verbintenissenrecht, ondernemingsrecht). Zij zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, gevestigd aan Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag. Bereikbaar via telefoonnummer 070-335 35 35 en info@advocatenorde.nl.

Christa Dreef is tevens MfN registermediator en is ter zake ingeschreven in het MfN register: www.mfnregister.nl. gevestigd te 3012 KM Rotterdam aan Westblaak 140. Bereikbaar via telefoonnummer 010-2012344 en info@mediatorsfederatienl.nl. Daarnaast is zij ook ADR international conflictnavigator (https://adr-register.com/nl,  P.O. Box 5530 NL, 6802 EM Arnhem, bereikbaar via telefoonnummer 088-0038777 en info@adr-register.com).

De beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar van Kantoor Dreef is Markel Insurance SE, via Zicht volmachtbedrijf B.V.  gevestigd te 5201 AD ’s Hertogenbosch aan Europalaan 28-C, biedt voor bedrijfsaansprakelijkheid een dekking tot € 2.500.000 per aanspraak met een maximum € 5.000.000 per jaar en voor beroepsaansprakelijkheid een dekking tot € 1.000.000, gebaseerd op werelddekking (exclusief de Verenigde Staten en Canada) en advisering naar Nederlands recht.

Onze algemene voorwaarden, privacyregeling en kantoorklachtenregeling kunt u >hier< vinden.

Nieuws

Huur winkelruimte: proefperiode

Huur winkelruimte: proefperiode Inleiding De regels voor de huur van bedrijfsruimte verschillen van die voor woonruimte.... Lees meer "Huur winkelruimte: proefperiode"

Wet Vaste Huurcontracten

Op 1 juli 2024 is de Wet Vaste Huurcontracten in werking getreden. Het doel van de... Lees meer "Wet Vaste Huurcontracten"

Het nut van mediation

In een wereld waar conflicten onvermijdelijk zijn, biedt mediation een effectieve manier om geschillen op te... Lees meer "Het nut van mediation"

Minimumuurloon

Het minimumloon werd tot 2024 alleen per maand vastgesteld. Daarom had een werknemer die 40 uur... Lees meer "Minimumuurloon"

Geldleningen

Wanneer een partij geld leent aan een andere partij worden er meestal afspraken gemaakt tussen die... Lees meer "Geldleningen"