Kantoor Dreef bv
Advocatuur

Advocatuur

Kantoor Dreef, Advocatuur & Mediation – Ontdek onze dynamische aanpak in Apeldoorn, waar moderne advocatuur hand in hand gaat met deskundige mediation. Bij Kantoor Dreef focussen we speciaal op het MKB, en begrijpen we de noodzaak om juridische uitdagingen efficiënt en kosteneffectief aan te pakken.

Onze Filosofie: Wij streven ernaar om elk juridisch vraagstuk met een klantgerichte, persoonlijke benadering te behandelen. Onze kenmerken? Toegankelijkheid, redelijke tarieven, daadkracht en een no-nonsense aanpak. Gehuisvest in een prachtig monumentaal pand nabij Paleis het Loo, zijn we zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Expertise bij Kantoor Dreef, Advocatuur & Mediation:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht/Vastgoedrecht
  • Contractenrecht/Verbintenissenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Mediation

Even voorstellen:

Christa Dreef: Begonnen in de advocatuur in 1993 en sinds 2014 het trotse gezicht van Kantoor Dreef. Christa is niet alleen een ervaren advocaat en mediator, maar ook een enthousiaste ondernemer. Met specialisaties in meerdere rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, en als gecertificeerd MfN register mediator en ADR international conflictnavigator, benadert ze elk vraagstuk met een unieke mix van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Haar aanpak is direct en resultaatgericht, met oog voor de mens achter de zaak. Christa staat bekend om haar dynamische werkwijze en haar vermogen om complexe zaken te vereenvoudigen en te sturen naar praktische oplossingen. In haar vrije tijd is zij betrokken bij Kokland.nl en DeKookworkshop.nl. Zij is daarnaast lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA), de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN), de Nederlandse Mediators vereniging (NMv), de Vereniging Mediators Overheid (VMO).

📞 Neem contact op met Christa op 055-3030000 of 06-54361439 📧 Of stuur een email naar christa@kantoordreef.nl

Ellen Brocatus: Afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2012 en sinds 2014 werkzaam bij Kantoor Dreef. Ellen heeft zich snel ontwikkeld tot een betrouwbare specialist in het arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op het huurrecht en contractenrecht. Haar analytische vermogen en ondernemende instelling maken haar een sterke advocaat die vooruitdenkt en standvastige oplossingen biedt. Ellen combineert juridische scherpzinnigheid met een begrip van de zakelijke belangen van haar cliënten, waardoor ze praktische en effectieve strategieën kan bieden. Zij is lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA).

📞 Bel Ellen op 055-3030000 of 06-81337080 📧 Mail naar ellen@kantoordreef.nl

Bij Kantoor Dreef , Advocatuur & Mediation zetten we ons in voor een cultuur van snelheid, creativiteit en voortdurende investering in onze cliënten. We kijken ernaar uit om samen met u naar de beste oplossingen te zoeken.

Wilt u met ons kennis maken? bel: 055-3030000