Het bedrijfsadvies pakket van Kantoor Dreef
Het bedrijfsadvies pakket van Kantoor Dreef

Het bedrijfsadvies pakket van Kantoor Dreef

Met het bedrijfsadvies pakket van Kantoor Dreef ziet u door de bomen het bos en heeft u altijd uw advocaat bij de hand! Kantoor Dreef richt zich met het bedrijfsadvies pakket op het MKB en de behoefte van de MKB ondernemer om juridische vraagstukken praktisch en snel op te lossen voor een redelijke prijs.  De wijze van werken van Kantoor Dreef kan kort worden omschreven als: klantgericht, persoonlijk, redelijke tarieven, daadkrachtig en praktisch. 

Met het bedrijfsadvies pakket bent u het hele jaar door verzekerd van betaalbaar juridisch advies. Het pakket neemt voor u de drempel weg om (preventief) juridisch advies in te winnen en biedt u de mogelijkheid om direct te klankborden met uw advocaat. Zo heeft u altijd uw advocaat bij de hand.

Het pakket omvat een aantal vooraf vastgestelde werkzaamheden die voor een vast bedrag per jaar door ons worden uitgevoerd.

De kosten voor het bedrijfsadvies pakket bedragen per 1 januari 2024 € 995,- per jaar/excl. BTW en het pakket bestaat uit de volgende diensten op jaarbasis:

  • Vier uur de beschikking over de expertise van Kantoor Dreef, deze uren zitten dus in het pakket en kunnen besteed worden zoals u dat wenst
  • Een korting op het uurtarief (per 1 januari 2024 € 225,- in plaats van € 260,- excl. BTW per uur). Mocht u jaarlijks meer dan vier uur gebruik maken van de expertise van Kantoor Dreef, dan betaalt u het gereduceerde uurtarief
  • Eerstelijns juridisch advies per telefoon is kosteloos
  • Eerste sommatiebrief voor wanbetalers is kosteloos

Wilt u met uw bedrijf ook gebruik maken van het bedrijfsadvies pakket van Kantoor Dreef? Bel dan: 055 3030000!

Benieuwd naar ons mediationpakket? Check: het mediationpakket van kantoor Dreef

Geef een reactie