Over ons

Over ons

Even voorstellen

Kantoor Dreef bestaat vanaf 1 september 2014 uit de oprichter en eigenaar Christa Dreef en senior advocaat/medewerker Ellen Brocatus.

Christa Dreef is medio 1993 begonnen in de advocatuur en heeft een ruimschootse ervaring op meerdere vakgebieden. Zij heeft diverse postdoctorale opleidingen gedaan waaronder die tot specialist Arbeidsrecht. Zij is werkzaam op alle vakgebieden van het kantoor en is tevens MfN register mediator en ook ADR international conflictnavigator. Christa Dreef is bij uitstek ‘ een mensen mens’. Zij begeeft zich gemakkelijk tussen allerlei verschillende typen mensen, is sociaal sterk, communicatief vaardig en weet personen aan zich te binden. Zij is energiek en enthousiast en een echte ondernemer. Daarin onderscheidt zij zich van de meeste advocaten. Zij spreekt de taal van de ondernemer, is pragmatisch en maakt zaken niet complexer dan ze zijn. In haar werk is zij sterk resultaat gedreven, het eindresultaat telt en zij gaat voor het meest optimale resultaat voor haar cliënten. Dit doet zij met de nodige humor, creativiteit en lef. Zij heeft een hoog energielevel en is wars van een 9-tot-5 mentaliteit.

U kunt Christa Dreef bereiken op nummer 055-3030000, mobiel: 06-54361439 of per mail: christa@kantoordreef.nl

Ellen Brocatus heeft in 2012 haar master Nederlands Recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2011 al als juridisch medewerker gaan werken bij Justus Advocaten. Sinds 1 januari 2013 is zij werkzaam als advocaat. Zij is bij Kantoor Dreef werkzaam op alle rechtsgebieden van het kantoor. Zij heeft zich inmiddels gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht door het volgen van een postdoctorale specialisten opleiding (Grotius). Ellen Brocatus heeft een open houding, is analytisch en ondernemend ingesteld. Zij is recht door zee, snel en gedreven. Denkt vooruit en durft bovendien een duidelijk standpunt in te nemen. Zij begrijpt wat u als ondernemer beweegt en streeft ernaar oplossingen te bereiken waar u echt iets aan heeft. Zij is behept met de nodige droge humor en is zeer prettig om mee samen te werken.

U kunt Ellen Brocatus bereiken op nummer 055-3030000, mobiel: 06-81337080 of per mail: ellen@kantoordreef.nl

Ellen en Christa staan in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk (civiel recht) en arbeidsrecht. Deze registratie verplicht Ellen en Christa elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.