Kom kennismaken met ons op het starters event Apeldoorn

Kom kennismaken met ons op het starters event Apeldoorn

Start goed voorbereid je eigen bedrijf. Kom naar het Starters Event op 25 oktober en laat je door Kantoor Dreef informeren.

Speciaal voor de oriënterende starter organiseert het platform Ik-Start-Nu het Starters Event.  Een event waar je bij moet zijn! Op zaterdag 25 oktober ben je van harte welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij de Cantharel in Apeldoorn. De toegang is gratis.

Informatie op één plek 

Bij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, door je eigen bedrijf te starten of als ZZP’er aan de slag gaan, komt veel kijken. Je hebt allerlei informatie nodig: hoe maak je een businessplan, wat moet je regelen om je officieel te registreren, wat heb je nodig op het gebied van financiering en ICT en hoe zit het met de belasting. Om het jou, als oriënterende starter, zo gemakkelijk mogelijk te maken, brengen we alle relevante partijen voor je samen tijdens een evenement: Het Starters Event.

Kennis, inspiratie en netwerken

Op Het Starters Event zijn alle partijen aanwezig die je nodig hebt wanneer je voor jezelf gaat beginnen. Door de opzet van Het Starters Event als een marktplein, kun je bij elke expert even gaan ‘winkelen’, ofwel informatie inwinnen en vragen stellen. De aanwezige experts zijn gespecialiseerd in onder andere notariaat, fiscaliteit, boekhouding en accountancy, financieringen, verzekeringen, lease, subsidies, (online-)marketing, websites, netwerken, juridische zaken, rechtsvormen en inschrijvingen. Ook heb je de mogelijkheid om interessante en inspirerende workshops te volgen. Zo start je goed voorbereid je eigen bedrijf.

Initiatiefnemer en aangesloten partners

Rabobank Apeldoorn en omgeving wil startende ondernemers helpen hun ambitie waar te maken. De oriënterende starter wil graag in contact komen met specialisten uit het werkgebied en is op zoek naar kennis en informatie, en natuurlijk een netwerk. Dit is de reden dat Rabobank dit initiatief heeft genomen om samen met partners met hart voor starters het platform te organiseren. Deelnemende partners: Gemeente Apeldoorn, Kantoor Dreef, Boon Accountants, Accountantskantoor Schimmel & Plante, Notarissen van Naam, De Lage Landen Lease, Care Media, Hestex Systems, Bosworx, Cantharel en Qredits.

Kijk op www.ik-start-nu.nl voor meer informatie of ga naar de speciale Facebook pagina.

StartersEvent google 300x250-1